Kulturnatta i Tromsø fredag 4. oktober

Snart er dagen og kvelden her - Kulturnatta i Tromsø går av stabelen 4. oktober og vi er med! Opplev museet med guidet tur i magasinet, minikonsert i en av våre utstillinger med Andreas Gundersen fra Arktisk Filharmoni, verksted med Nordnorsk Vitensenter med mere!

PROGRAM

Eksklusivt besøk i museets magasin
Bli med ned i museets magasiner! Konservator Rebecca Byram vil trekke frem et utvalg av verk fra museets samling. Omvisningen er på engelsk og rettes mot voksne. Det blir første til mølla med plass til 8 stk. per. omvisning.

  • Kl 11.30 
  • Kl 13.30 

30 min per omvisning (maks 8 stk per. omvisning)  

Minikonsert i utstilling med Andreas Gundersen
Velkommen til minikonsert i utstillingen Æ e det æ har gjort av Ingunn Utsi, med pianist Andreas Gundersen. Gundersen er, i tillegg til å være komponist og pianist, kunstnerisk rådgiver for samisk og kvensk musikk i Arktisk Fillharmoni. Minikonserten åpner opp kunsten på en helt unik måte, og den passer for alle. Det er lov å bevege seg i utstillingen underveis.
  • Kl.14.00
  • Kl. 16.00

30 min. pr konsert.

Konserten er i samarbeid med Arktisk Filharmoni.

Omvisning i Ingunn Utsis utstilling Æ E Det Æ Har Gjort 
Bli med inn i utstillingen Æ E Det Æ Har Gjort. Sammen med en formidler får du mulighet til å bli kjent med den fantastiske kunstneren Ingunn Utsi og de unike kunstverkene hennes. Omvisningene er rettet mot voksne og vil foregå på norsk. 
  • Kl 12.00 // 30 min.

Omvisning i Raven Chacon A Worms Eye View From A Birds Beak
Velkommen til omvisning i utstillingen "A Worms Eye View From A Birds Beak". Sammen med en formidler får du mulighet til å bli kjent med kunstneren Raven Chacon på en helt unik måte. Omvisningen er rettet mot voksne og vil foregå på engelsk.  

  • Kl  15.00  // 30 min.
 
Verksteder for barn i SKAPEverkstedet med Vitensenteret
Kunst + realfag = sant! Nordnorsk Kunstmuseum og Nordnorsk Vitensenter inviterer til kreativt verksted i SKAPEverkstedet på Nordnorsk Kunstmuseum. Verkstedet passer for alle, men barn må ha følge med en voksen. La kreativiteten flyte mens du nyer noe godt i koppen eller i glasset! 
  • Kl 10.00 – 16 
     
Åpen kafé! 
En kaffe, takk! Vi har pop opp kafé! Her får du mulighet til å få noe godt i koppen og i glasset gjennom hele dagen. 
  • Kl 10.00 – 16.30 

Velkommen til en trivelig dag på museet!

Torsdag 26. september 2024